Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Ryzlink vlašský 2011 - vyprodáno
, pozdní sběr
Zlatavé víno Vás osloví svou svěžestí a pestrou škálou rozmanitých vůní, mezi nimiž dominuje aroma žlutého melounu a vanilky. Harmonická, lehce minerální limetková chuť s příjemně vybalancovanou kyselinkou, příjemně pohladí váš jazyk. Závěrem můžete zde cítit tóny sušeného banánu a vlašských ořechů.
| Barva | Bílé | Odrůda | Ryzlink vlašský |
|---|---|---|---|
| Ročník | 2011 | Jakostní stupeň | pozdní sběr |
| Dle cukru | suché | Řada | |
| Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Mikulovská |
| Číslo šarže | 1010 | Ev. č. jakosti | 46D1-13/7 |
| Cukr g/l | 5 g/l | Kyseliny g/l | 5,1 g/l |
| Alkohol % obj. | 12,6 % | Extrakt g/l | 20 g/l |
| Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 1045 |
|
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
|||
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína