Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Ryzlink vlašský 2016 - vyprodáno
Herbarium Moravicum, pozdní sběr
Vůně jemná a svěží. Chuť připomíná žlutý meloun a grepovou pecku.
| Barva | Bílé | Odrůda | Ryzlink vlašský | 
|---|---|---|---|
| Ročník | 2016 | Jakostní stupeň | pozdní sběr | 
| Dle cukru | suché | Řada | Herbarium Moravicum | 
| Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Mikulovská | 
| Číslo šarže | 6005 | Ev. č. jakosti | 150E1-16/3 | 
| Cukr g/l | 2,8 g/l | Kyseliny g/l | 6,8 g/l | 
| Alkohol % obj. | 12,4 % | Extrakt g/l | 21,7 g/l | 
| Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0460 | 
| 
                                                
                                                        Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
                                                         Obsahuje oxid siřičitý  | 
                                        |||
											
										
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína