Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Ryzlink vlašský 2015 - vyprodáno
Herbarium Moravicum, pozdní sběr
Vůně jemná a svěží. Chuť připomíná žlutý meloun a grepovou pecku.
| Barva | Bílé | Odrůda | Ryzlink vlašský |
|---|---|---|---|
| Ročník | 2015 | Jakostní stupeň | pozdní sběr |
| Dle cukru | suché | Řada | Herbarium Moravicum |
| Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Mikulovská |
| Číslo šarže | 5473 | Ev. č. jakosti | 135B1-16/9 |
| Cukr g/l | 6,1 g/l | Kyseliny g/l | 7,1 g/l |
| Alkohol % obj. | 12,9 % | Extrakt g/l | 25,9 g/l |
| Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0460 |
| Ocenění | Prague Wine Trophy 2016 - Prague Gold | ||
|
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
|||
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína