Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Ryzlink vlašský 2023 - vyprodáno
Herbarium Moravicum, pozdní sběr
Vůně jemná a svěží. Chuť připomíná žlutý meloun a grepovou pecku.
| Barva | Bílé | Odrůda | Ryzlink vlašský |
|---|---|---|---|
| Ročník | 2023 | Jakostní stupeň | pozdní sběr |
| Dle cukru | suché | Řada | Herbarium Moravicum |
| Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Mikulovská |
| Číslo šarže | 3072 | Ev. č. jakosti | 51M1-24/5 |
| Cukr g/l | 4,0 g/l | Kyseliny g/l | 6,1 g/l |
| Alkohol % obj. | 13,1 % | Extrakt g/l | 23,4 g/l |
| Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0460 |
| Ocenění | Mikulovská podoblast NSV 2024 - Nominace NSV | ||
|
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
|||
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína