Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k pečeným masům nebo jemným úpravám zvěřiny. Hodí se též k houbovým pokrmům.
Rulandské modré 2013 - vyprodáno
Herbarium Moravicum, pozdní sběr
Vůně ostružin a koření. Chuť nazrálá a zemitá s tóny sušených třešní.
| Barva | Červené | Odrůda | Rulandské modré | 
|---|---|---|---|
| Ročník | 2013 | Jakostní stupeň | pozdní sběr | 
| Dle cukru | suché | Řada | Herbarium Moravicum | 
| Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Znojemská | 
| Číslo šarže | 3531 | Ev. č. jakosti | 85C1-15/47 | 
| Cukr g/l | 0,5 g/l | Kyseliny g/l | 5,4 g/l | 
| Alkohol % obj. | 12,0 % | Extrakt g/l | 24,0 g/l | 
| Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0470 | 
| 
                                                
                                                        Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
                                                         Obsahuje oxid siřičitý  | 
                                        |||
											
										
Víno je vhodné podávat k pečeným masům nebo jemným úpravám zvěřiny. Hodí se též k houbovým pokrmům.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína