Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k pečeným masům nebo jemným úpravám zvěřiny. Hodí se též k houbovým pokrmům.
Rulandské modré 2017 - vyprodáno
Herbarium Moravicum, pozdní sběr
Vůně ostružin a koření. Chuť nazrálá a zemitá s tóny sušených třešní.
| Barva | Červené | Odrůda | Rulandské modré |
|---|---|---|---|
| Ročník | 2017 | Jakostní stupeň | pozdní sběr |
| Dle cukru | suché | Řada | Herbarium Moravicum |
| Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Znojemská |
| Číslo šarže | 7376 | Ev. č. jakosti | 105B1-18/43 |
| Cukr g/l | 0,5 g/l | Kyseliny g/l | 5,0 g/l |
| Alkohol % obj. | 12,9 % | Extrakt g/l | 30,0 g/l |
| Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0470 |
| Ocenění | Prague Wine Trophy 2018 - Prague Gold | ||
|
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
|||
Víno je vhodné podávat k pečeným masům nebo jemným úpravám zvěřiny. Hodí se též k houbovým pokrmům.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína