Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
EGO No. 69 Ryzlink vlašský 2012 - vyprodáno
EGO, výběr z hroznů
Velmi jasné a jiskrné víno se zelenkavými odlesky. Vůně s jemným tónem vyzrálé hrušky a grepu. Chuť jemně minerální s ovocným charakterem. Víno je široké s dlouhou dochutí. Tento ryzlink vlašský s velkým potenciálem zrání by neměl chybět ve Vaší sbírce těch nejlepších moravských vín.
| Barva | Bílé | Odrůda | Ryzlink vlašský |
|---|---|---|---|
| Ročník | 2012 | Jakostní stupeň | výběr z hroznů |
| Dle cukru | suché | Řada | EGO |
| Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Mikulovská |
| Číslo šarže | 2103 | Ev. č. jakosti | 84B1-13/9 |
| Cukr g/l | 1,9 g/l | Kyseliny g/l | 5,7 g/l |
| Alkohol % obj. | 13,5 % | Extrakt g/l | 22,9 g/l |
| Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0592 |
|
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
|||
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína