Párování a snoubení vína s jídlem
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
EGO No. 69 Ryzlink vlašský 2013 - vyprodáno
EGO, pozdní sběr
Velmi jasné a jiskrné víno se zelenkavými odlesky. Vůně s jemným tónem vyzrálé hrušky a grepu. Chuť jemně minerální s rozinkovým charakterem. Víno je široké s dlouhou dochutí. Tento ryzlink vlašský s velkým potenciálem zrání by neměl chybět ve Vaší sbírce těch nejlepších moravských vín.
Barva | Bílé | Odrůda | Ryzlink vlašský |
---|---|---|---|
Ročník | 2013 | Jakostní stupeň | pozdní sběr |
Dle cukru | suché | Řada | EGO |
Vinařská oblast | Morava | Podoblast | Mikulovská |
Číslo šarže | 3084 | Ev. č. jakosti | 77C1-15/9 |
Cukr g/l | 6,9 g/l | Kyseliny g/l | 6,7 g/l |
Alkohol % obj. | 11,3 % | Extrakt g/l | 22,3 g/l |
Objem | 0,75 l | Int. Číslo | 0559 |
Víno plněno v: Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., Zámecká 1508, 696 81 Bzenec, Česká republika. Víno z České republiky.
Obsahuje oxid siřičitý |
Víno je vhodné podávat k zeleninovým jídlům a polévkám. Hodí se též však i k rybám či jemným paštikám.
Unikátní cenově zvýhodněné degustační sety pro milovníky vína